Hvordan Fikse Feil 643 0x I Windows

Group Policy Editor er bare tilgjengelig i Windows Pro- og Enterprise-versjoner, men er enklere å bruke enn registeret. Hvis du har enten Pro eller Enterprise, er dette den beste måten å deaktivere Rask brukerbytte. Nå som de mest essensielle appene og programmene er på plass er det på tide å organisere dem. Med mindre du bruker berøringsskjerm og er veldig ustø på hendene kan du spare mye areal og få bedre oversikt ved å krympe flisene. Edge fortjener for eksempel ikke å ta opp halve startmenyens plass, og mange andre apper har også litt for store tanker om seg selv. Du kan bestemme størrelse på hver flis fra høyreklikkmenyen, og den personlige favoritten her i huset er «Liten».

  • Arbeidet med å forbedre nettet foregår hele tiden.
  • For å løse dette problemet trenger du noen få ting.
  • Den kjøres med kommandoen dism.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth.

Registry First Aid viser de enkelte nøklene som er problematiske, noe som er praktisk. Det hjelper med å omorganisere fragmentert og rotete Windows-register.

Hva Forårsaker Feilen “ugyldig Verdi For Register”?

Det kan være få filer avbrutt av anti-malware-beskyttelse som forårsaker det selvhelbredende utseendet. Derfor må vi deaktivere anti-malware-beskyttelse ved tidlig lansering. Opprette en verdi doesn 窶 冲 sette verdien 窶 冱 data. (Vel, egentlig, setter det data til null.) Se trinn 7 for å angi en verdi. Hvis det er flere berøringsskjermenheter i delen Human Interface Devices, deaktiverer du dem alle og kontrollerer om det slår av PC-ene dine berøringsskjerm.

Sjekk Nå Om Du Må Oppdatere Windows

Det er hjelpedokumentasjon, programmet er tilgjengelig på flere språk, og det er HTML-rapporter for forskjellige moduler. Når du kjøper den betalte versjonen, får du hele spekteret av funksjoner og en driver og Windows-oppdaterer. Du kan også dra nytte av en harddiskutforsker for administrasjon og optimalisering. I tillegg tilbyr Computer Optimizer et nettleserensingsverktøy, et verktøy for å blokkere bestemte nettsteder, et registerrens, et Windows service manager-verktøy og et avinstallasjonsverktøy. Mange interne programinnstillinger er lagret i Windows-registeret.

EN databasen for stor fører til en nedgang i PC-en, men som sagt er det bedre å være forsiktig enn å være trygg, for i verste fall er det en risiko for et systemkrasj. Også ødelagte lenker Innstillingsprogramvare kan reparere eller slette den helt, slik at filene kan fordeles bedre og registeret kan optimaliseres. Kjør kommandoen sfc / scannow System File Checker for å erstatte en manglende eller ødelagt kopi av comctl32.dll-filen. Siden denne DLL-filen er levert av Microsoft, bør systemfilkontrollverktøyet kunne gjenopprette den. Da Microsoft i 2015 lanserte Windows 10, kunne alle som hadde msvcp140.dll windows 7 en pc med Windows 7, Windows 8 eller Windows 8.1 oppdatere gratis til det nye operativsystemet.

I tillegg er det verktøy og systemprogrammer, for eksempel en kalkulator, notisblokk, diskrensingsverktøy og mye mer. Denne mappen inneholder også kjørbare filer, uten hvilken datamaskinen ikke engang vil starte opp. Det anbefales ikke å slette eller endre noe i denne mappen, ellers vil ikke datamaskinen kunne fungere, og brukeren må installere Windows på nytt. CloneApp er en bærbar app, så last ned og hent den ut i en mappe, start den opp, velg programmene fra systemet du vil beholde, og klikk “backup”.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *